Flècheliknande lopp i närheten

Moderator: Moderatorer - Randonneur

Daniel Ridings
HCK-medlem
Inlägg: 683
Registrerades: 10-03-22 07:54
Ort: Lindome
Kontakt:

Flècheliknande lopp i närheten

Inläggav Daniel Ridings » 20-03-15 11:21

Vi hoppas att flèche blir av, men risken finns att vi får hitta alternativ. Som bekant, samlas vi upp vid hotellet, Billingehus, för dusch och festmåltid. Det är fortfarande planen, men vi vet inte hur det kan bli med Billingehus. Vi hoppas, vi hoppas.

Ett alternativ bygger på en idé från Malmö. Jag var på Randonneurs Sveriges årsmöte igår och Nils Calmsund berättade om idé de har om ett lopp. Alla har vi våra små ljuspunkter ute på landskapet när vi cyklar. Nils och andra gillar stenkyrkor. Jag har fastnat för stenbroar.

Ett poänglopp. Man startar alla samtidigt med en hemlig bana i huvudet. Man har 12 timmar på sig för att komma tillbaka till mål. Man får 1 poäng för varje bild av en stenbro man kommer tillbaka med. Flest poäng vinner.

Det kan mycket väl hända att vi får en stor lucka i kalendern utan aktiviteter, en lucka som vi skapade för Hisingenrunt och för Flèche Nordique.

(CK Distans är medveten om problematiken den närmaste tiden och Sverigetempot. Inga beslut har tagits och det lutar inte åt det ena eller andra hållet. Håll ett öga på hemsidan för loppet.)

Daniel

Dela med dig på Facebook eller Twitter:


Återgå till "Övriga Audax/Randonneurlopp"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster