Vinterspinning med HCK 2011/2012 - ALLT DU BEHÖVER VETA

Användarvisningsbild
Sture Andersson
Inlägg: 778
Registrerades: 06-07-04 14:18
Ort: Stampen, Göteborg

Vinterspinning med HCK 2011/2012 - ALLT DU BEHÖVER VETA

Inläggav Sture Andersson » 10-10-18 09:17

TRÄNA SPINNING I VINTER MED HISINGENS CK

Vinterspinningen har vi i Friskis & Svettis fräscha lokaler i Johanneberg, alldeles vid Landala Torg. Dessutom kör vi i år också många vardagskvällar på Friskis & Svettis Eriksberg.

För att hanteringen av betalningen skall bli så smidig som möjligt kommer vi att sälja "digitala klippkort" i olika varianter. Läs vidare nedan så får du all information som du behöver om spinningen i vinter.

Välkommen!


Endast för hck-medlemmar
För att kunna ta del av vårt spinningerbjudande måste du vara medlem i Hisingens CK och ha betalt medlemsavgiften för 2012.

Dag och tid
Våra pass körs på söndagar mellan 11.00 och 14.00 på F&S Johanneberg. På onsdagskvällar mellan 20.00 och 21.30 på F&S Johanneberg. På tisdags- och torsdagskvällar på F&S Eriksberg mellan 19.30 och 21.00.
Se schema för passen


Bokning

Bokning Johanneberg Söndagar

Bokningen av de 29 platserna på passen öppnar på måndagen klockan 07.00 samma vecka för de som förköpt ett klippkort och på torsdagen för de som inte har klippkort. Det lönar sig med andra ord dubbelt att förköpa.


Bokning Johanneberg Onsdagar

Bokningen av de 29 platserna på passen öppnar på måndagen samma vecka för de som förköpt ett klippkort och på tisdagen för de som inte har klippkort. Det lönar sig med andra ord dubbelt att förköpa.


Bokning Eriksberg Tisdagar

Bokningen av de 25 platserna på passen öppnar på söndagen för de som förköpt ett klippkort och på måndagen för de som inte har klippkort. Det lönar sig med andra ord dubbelt att förköpa.


Bokning Eriksberg Torsdagar

Bokningen av de 25 platserna på passen öppnar på måndagen samma vecka för de som förköpt ett klippkort och på onsdagen för de som inte har klippkort. Det lönar sig med andra ord dubbelt att förköpa.


Avbokning
Avbokning skall ske minst 24 timmar innan passet. Om detta inte sker kommer dubbel debitering att ske. Anledningen till detta är att vi måste räkna med en bra beläggning eftersom vi försökt hålla nere kostnaderna så mycket det bara går.


Betalning

Det enklaste och billigaste sättet att köra våra spinningpass är att du köper något av de "klippkort" vi kommer sälja. Du betalar i förskott för det antal pass du vill ha. På spinningavdelningen på forumet kan du sen se hur många pass du har kvar på ditt kort. Det kommer med andra ord inte finnas något fysiskt klippkort. Vi säljer även lösbiljetter till passen men dessa är dyrare och ger senare tillträde till passbokningen.

Priset för klippkorten och lösbiljetterna/spinningtillfälle är enligt följande:
KLIPPKORT A: 15 Kort säljs
10 söndagar + 5 vardagskvällar............SLUTSÅLT

KLIPPKORT B: 15 Kort säljs
10 söndagar.........................................SLUTSÅLT

KLIPPKORT C: 15 Kort säljs
5 söndagar + 5 vardagskvällar..............SLUTSÅLT

KLIPPKORT D: 15 Kort säljs
10 vardagskvällar.................................SLUTSÅLT

KLIPPKORT E: 15 Kort säljs
5 vardagskvällar...................................Pris: 200:-


Lösbiljetterna kostar:
60:-/söndagsspinning.
50:-/vardagsspinning.

För köp av klippkort, sätt in avgiften på pg 47 91 35-6. Märk inbetalningen med "Spinning" samt namnet på den person betalningen avser. Betalning för klippkort måste ske minst en vecka innan första passet för att vi skall hinna registrera betalningen. OBS: Har du inte betalt medlemsavgiften för 2012 måste du betala in den samtidigt. Att vara medlem i Hisingens Cykelklubb kostar 250 kronor för enskilda medlemmar och 350 kronor för familjer (år 2012).

Om du har ett Friskis & Svettis-kort gäller detta inte på våra pass. Oanvända "klipp" återbetalas inte.


Ledare
Precis som förra året kommer ledarna att vara medlemmar från klubben.


Lokal/Johanneberg
Vi kommer hålla till i Friskis & Svettis fräscha lokaler på Gibraltargatan 3, nära Landala Torg.

Buss, spårvagn eller bil?
Åker du kollektivt tar du spårvagn 7 eller 10 till Kapellplatsen eller buss 16, 19, 58 eller 753, även de till Kapellplatsen.
Kommer du med bil ställer du den enklast på någon av Chalmers stora parkeringsplatser i närheten.


Lokal/Eriksberg
Vi kommer hålla till i Friskis & Svettis fräscha lokaler på Östra Eriksbergsgatan 75.

Buss, spårvagn eller bil?
Kollektivt från Järntorget - Spårvagn 1, 6 eller buss 60 till Brunnsparken, sedan Buss 16 till Sörhallstorget. Tid 35 min. Restid från Brunnsparken 16 min.
Alternativt båt från Rosenlund till Eriksberg. Tid 15 minuter

Bil - Parkeringshus och friliggande p-platser finns i direkt anslutning till anläggningen. I p-huset är taxan 10 kr/timme. Fler p-platser (betalning endast med kort) finns på andra sidan huset, infart från Säterigatan. Lite längre ut på gatan finns en parkering med ca 30 st. gratis parkeringar.


Ansvariga
Bokningar: Sture Andersson (Johanneberg)/Niklas Ivarsberg (Eriksberg)
Betalningar: Sture Andersson/Niklas Ivarsberg eller ledaren på passet
Ledare: HCK-medlemmar
Senast redigerad av Sture Andersson 10-10-19 10:57, redigerad totalt 2 gånger.

Dela med dig på Facebook eller Twitter:


Återgå till "Äldre"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst