Hisingens Cykelklubbs Forum - Registrering

OBS! Detta är enbart för registrering av profil på forumet, för medlemskap i Hisingens Cykelklubb klickar du här.

Registrera profil på forumet

Genom att besöka “Hisingens Cykelklubbs Forum” (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “Hisingens Cykelklubbs Forum”, “https://forum.hisingensck.se”), så godkänner du att du binder dig juridiskt till följande avtal. Om du inte godkänner följande avtal, besök inte eller använd inte “Hisingens Cykelklubbs Forum”. Vi kan ändra detta avtal när som helst och vi kommer att göra allt för att informera dig om ändringar, men det vore klokt av dig att granska denna sida regelbundet på egen hand eftersom fortsatt användning av “Hisingens Cykelklubbs Forum” även efter ändringar innebär att du godkänner att du är juridiskt bunden till detta avtal.

Vårt forum drivs av phpBB (hädanefter “de”, “dem”, “deras”, “phpBB mjukvara”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) som är en forumprogramvara tillgänglig under “General Public License” (hädanefter “GPL”) och kan laddas ner från www.phpbb.com. phpBB mjukvaran främjar endast Internetbaserade diskussioner, phpBB Limited är inte ansvariga för vad vi tillåter och/eller förbjuder för innehåll och/eller uppförande. För mer information om phpBB, besök https://www.phpbb.com/.

Du går med på att inte posta något grovt, obscent, vulgärt, förtalande, hatiskt, hotande, sexuellt orienterat eller något annat material som kan bryta mot lagarna i ditt land, lagar i landet där “Hisingens Cykelklubbs Forum” finns, eller internationell lag. Om du bryter mot detta så kan det leda till omedelbar och permanent bannlysning samt att vi kontaktar din Internetleverantör. IP-adressen för alla inlägg sparas. Du går med på att “Hisingens Cykelklubbs Forum” har rätten att ta bort, redigera, flytta eller stänga vilka trådar som helst, när som helst. Som användare godkänner du att all information du skriver in sparas i en databas. Denna information kommer inte att delges till någon tredje part utan ditt samtycke, men varken “Hisingens Cykelklubbs Forum” eller phpBB kan hållas ansvariga för eventuella intrångsförsök som kan leda till att information komprometteras.

När du skapar din profil skall du ange Ditt för och efternamn som inloggning ex. Glenn Glennson.

Då det är en manuell process att stämma av medlemsskap och därefter aktivera profil så Du kommer åt medlemssidor på forumet så kan det ta ett litet tag.

Om du anser att det tar väldigt lång tid kan du skriva ett inlägg i denna tråden.

Tack och välkommen till Hisingens Cykelklubb